MANSIKKABRUSCHETTAT

Annoskoko4
Valmistusaika15 min.
VaikeusasteHelppo
Kaupallinen yhteistyö: Auran
MANSIKKABRUSCHETTAT
Auran vegaanisella pestolevitteellä silatut mansikkabruschettat tuovat kesän kielelle. Rapealle leivälle kootut herkkupalat sopivat kevään juhlapöytään, pikkunälkään tai lounaskeiton tai salaatin kyytipojaksi.

MANSIKKABRUSCHETTAT

400 g mansikoita ½ pieni punasipuli hienonnettuna 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa ¼ tl suolaa ½ ruukkua tuoretta basilikaa hienonnettuna ¼ tl rouhittua mustapippuria 12 viipaletta mieleistäsi leipää Auran pestolevitettä

Kaupallinen yhteistyö Auran | Reseptin kirjoittaja | Minska

1. Paloittele mansikat. Sekoita joukkoon hienonnettu punasipuli, oliiviöljy, vaalea balsamiviinietikka, suola ja hienonnettu basilika.

2. Voitele leipäviipaleet pestolevitteellä. Lisää päälle mansikkaseos. Mausta mustapippurilla.